Elikkä vaikka hiljaista on ollut niin jotain on aikaiseksikin saatu :o)

Siis askarteluja sekä uusi työpaikka :o) ....Kaikki hakee paikkaansa joten sillä tuota hiljaiseloa...mutta oottakaapas kun pääsen vauhtiin---töissä ja kotona :o) suunnitelmia on molemmissa ja ompelu tuotoksia nähtävillä jonkun ajan päästä :o)

Mutta tässä näitä nukkekotiin liittyviä juttuja.

Ensin tämä vessapaprurullakko:

1222698.jpg

Näitähän mä oon tehnyt ihan aikuisten koossa ja nyt tää nukkekoti versiokin piti kokeilla ja näitä pitää tehä lisää :o) oli aika hauska näpertää pientä..

1222696.jpg

Pyykkipoikaa vähän suhteuttamassa kokoa ((MUOKS: Pyykkipoikaa????? Ai vähän oon ollu väsynyt... siis TULITIKKU))  :oD

1222695.jpg

Sitten hommat on lundbyssäni sen verran selkeytynyt että alakertaan tulee koruliike.

Tässä koruja:

1222659.jpg

Seassa on parit lasten silmälasitkin. Etualalla on sormuksia. Korut on letitetty, kieputettu yms muuten valmistettu ihan ohkaisimmasta rautalangasta.

1222686.jpg

1222687.jpg

Kaulakoru sekä korvikset rasiassa. Rasia on jauheliharasiaa ja kansi muovia.

1222689.jpg

Pyykkikori. Pyykkikori on valmistettu semmoisesta pienestä läpinäkyvästä kupista. Kupista jota käytetään sairaalassa kun tuodaan potilaalle lääkkeet. Sen kupin mä päälystin langalla jonka olin letittänyt. Eli kupin ulkopuolelle liimaa ja tää lanka ympäri alhaalta ylös asti peittäen koko mukin. Sisäpuolelle liimasin tuollaista pientä ohkaista ruudullista kangasta. Pyykkejä valmistin myös: pari käsi pyyhettä sekä pari kaita liinaa.

Lundbyssä tulee siis asumaan tuiki tavallinen perhe ja tällä tavallisella perheellä riittää pyykkiä :o)

1222692.jpg

Kansi on pahvia johon liimasin toiselle puolelle samaista ruudullista kangasta ja toiselle puolelle tuota ohkaista letittämääni lankaa.

 

1222694.jpg

Pieni simpukka taulu. Omassa vessassani on vähän saman tapainen.

1222685.jpg

Tässä kuvaa boordista jota mulla olisi enemmänkin. Olisin halukas vaihtamaan tätä nukkekoti juttuihin. Lähinnä kaikenlaisiin printteihin jotta saisin tavallisen perheen tavalliseen kotiin purnukoihin etikettejä, pulloihin etikettejä, ja kuiva-aine purkki printtejä yms. Oma tulostimeni ei kykene niin pieneen tulokseen jotta se olisi hyväksyttävää julkaista ja valmistaa nukkekoti tavaroiksi :o(  Tätä boordia siis löytyy ihan metri tolkulla :o) Jos haluut vaihtaa niin ilmoita paljonko haluat ja osoitteesi niin täältä tulee [email protected]