Kannattaa käydä sukulaisten tai ystävien talonrakennus projektia seurailemassa...Näin minäkin tein siskoni luona ja vaikka vähän naureskelivat kun roskia keräilin sieltä raksan keskeltä mutta kyllä niistä roskista tulikin kivoja juttuja :o)

 

397168.jpg

Tuo musta putkilo on muovinen rulla jonka ympärillä on ollut rauta (yms) lankaa ...ja sitähän siellä raksalla tarttetaan. Hion rullan pintaa hiekkapaprulla ja liimasin kontakti liimalla pinnalle ohkasia bambutikkuja (bambu pöytä tabletista) sitten tikkujen päihin kumaliimaa koristeeksi (ympäri rullan). Sitten leikkasin ja liimasin pyöreätä paksua pahvia rullan molempiin päihin kaksi kerrosta ja lopuksi valkoista maalia pintaan. Ja näin saadaan kreikkalainen pylväs.

 

Kukka pylvään päällä *mikäliekukka* ja se on valmistettu paperinarusta. Kukka on maljakossa joka löytyi siirrettävän pyykkitelineen yhdestä jalaksesta :o)

 

Mutta noi pikku pylväät Terhon vasemmalla puolella on ....Dadaa.... tupakan filttereistä!!! Niihin oon leikannut pikku tikkuja tulitikuista ja liimasin erikeepperillä kylkeen kiinni. Sitten neliön muotoiset pahvit päihin ja maalia pintaan!!!!

 

Tulipa kivoja juttuja. Nuo tulee varmaan sinne missä myydään antiikkia tai jotain. Kun saan aikaiseksi käydä kaikki hilppis laatikot läpi missä mitäkin matskua sinne huoneeseen ois....