Kiitos MILJOONASTI kaikille paketin lähettäneille ja niille onnitteluille mitä niistä paljastui. Mahtavimmat synttärit kuin koskaan ja tästä iso kiitos teille kaikille!!!!

Lapset katsoivat huulipyöreenä joka päivä sitä paketti määrää mitä posteljooni kantoi. Ja minä sulloin niitä säkkiin odottamaan h hetkeä.

Kiitos,kiitos,kiitos,kiitos ja kiitos!!!

Kuvia laitan aivan varmasti piakkoin...joko torstaina tai viikonloppuna. Nyt meni aikaa tuhottomasti kuvastessa joka lahja, käsitellessä kuvat sopivan kokoisiksi ja haussa ne tänne blogin muistiin joten lopullinen siirto tapahtuu kirjoituksineen siis loppu viikosta.

Sarianna

**************************KUVIA**********************************************

Kiitos TEALLE
1444608.jpg
Sain kangasta, kauniin napin, helmiä, petivaatteet(mielettömät), kinkkulautaisen, enkeli tyynyt ja nauhaa.


Kiitos KETTUEMOLLE
1444612.jpg
Sain paljon printtejä(iso kiitos), saippuaa, shampoota ja laukkuja.


Kiitos MEERIKALLE
1444615.jpg
Sain sinisen jakkaran ja hyllyn sekä pienen virkatun menkon.Paketti täynnä taidon näytettä!!!!!

Kiitos KATRILLE
1444618.jpg
Sain kankaita, nahkanauhaa,ruusuja,pitsejä, virkattuja liinoja, riippumaton, ääriviivatarraa.(toiset ne osaa virkkauksen salat, mä en, kiitos näistä)

Kiitos TIINALLE
1444622.jpg
Sain kangasta, pitsiä, ruusuja, banaaneja(ihanat!!), postilaatikon(todella upea tekele), tikkarin ja pallukan :o)

Kiitos ARJALLE
1444627.jpg
Sain vaunut(näitä on tähän asti vaan ihasteltu netissä ja nyt mullakin on omat!!), peikonlehden(kuin tilauksesta...viikko takaperin mietin että kuinka saisin väännettyä peikonlehden...nyt tuli malli, kiitos) ,kuivakakun(ihana) ,pullia lautasella, ja peiton vaunuihin.

Kiitos VIRPILLE
1444629.jpg
Sain puu napiskoita, tapettia, pitsiä, kukkaruukussa olevan kukan(ihana!!)

Kiitos MIMIKOLLE
1444631.jpg
Sain virkattuja ihanuuksia: peitto, tyynyjä ja kaulaliina (*ihan sanaton*), sain myös nappeja ja  kirjoja.

Kiitos OLGALLE
1444634.jpg
Sain paljon printtejä, pannunalusia,karkkikeppejä ja tän pienen perässä vedettävän lehmälelun (oon hulluna lehmiin, siis ihana!!)

Kiitos LARALLE
1444638.jpg
Sain laukun(tosi kaunis, siis ihana), piparia, kankaita, helmiä ja lampun.

Kiitos PIKKUVÄHÄLLE
1444642.jpg
Sain nauhaa(tosta nauhasta tulee hieno tilkkupeitto sängylle, kiitos!!), laukkuja, teetä, enkelin, shampoota, vamppuja,  kukkia, piirakoita ja sorsamerkin.

Kiitos HANNALLE
1444644.jpg
Sain  froteekangasta, pitsiä, virkatun hatun ja laukun, mekon ja lasit. (*taas sanaton näistä virkkausjutuista*)

Kiitos PÄIVILLE
1444647.jpg
Sain korsetin (aivan mielettömän pikkutarkasti tehty VAU), hatun, helistimen (hehee luulin sitä ensin kärpäslätkäksi mutta jonkun blogista luin helistin *nolona*)  oransseja kiviä, aidakangasta, ja nahkanauhaa.

Kiitos AMELLE
1444650.jpg
Sain kangasta, pitsinauhoja, nauhaa, matto, kaksi mielettömän upeeta kakkua, kattila joka on täynnä perunoita (iiks, ihana), beatleslevy ja pikkiriikkiset kengät (näitä kenkiä tarttee kokeille tehä kanssa ite)

Kiitos KIRSI1981
1444652.jpg
Sain paljon printtejä, nauhoja, timanttisen lehden, tikkarin, ihanan kastelukannun, pikkiriikkisiä ponnareita (Teia 3v katseli kun äiti availi paketteja ja nähdessään ponnarit neiti huusi "äiti siellä on jotain mullekkin).

Kiitos SUSANNA
1444655.jpg
Sain kukkakimpun, 2 lampettia, kauniin taulun ja tuo nukkekoti kortti oli niin ihana että sekin pääsi kuvaan.

Kiitos SIRPALTA
1444656.jpg
Sain kankaita, pitsiä, kukkakuvan ja hienon leipälaatikon!!! (kirjoitin nimesi sinne leipälaatikon alle, muista singeerata tämmöiset työsi :o)  ) sekä sain leipää sinne laatikkoon.

Kiitos MINNALLE
1444657.jpg
Sain upeita lahjoja, ristipistotaulun,  linnun pöntön, hiiren, piirakan, punotun rautalankakorin, 2 (oikeasti) tuoksuvaa saippuaa ja niille rasia, hajuvesipullon, kukan terälehtiä, ruusupyykkipojan, peilin ja haravan.

Kiitos TIINALLE
1444659.jpg
Sain kangasta, nauhaa, pikkuhelmiä, kannun, avaimen, kauniin timattirasian, pitsiliinan (aivan tajuttoman ihana ja pikkutarkka, oletko tehnyt itse? miks mä en voi osata???), hatun,puuhelmen, 2 pikaria (nämä oli tosi mukava yllätys) ja 2 metallivuokaa.

Kiitos KATJALLE
1444661.jpg
Sain kangasta, pitsiä, kukkia+vihreitä oksia, ja mekon (kiitos kauniista mekosta, nyt tarttetaan tähän vielä arvoisensa kantaja)

Kiitos ANUTIINALLE
1444663.jpg
Sain 2 liinaa, printtejä, (tässä mä repesin :o) ) Mä sain MARSUJA!!!! Ja niille ruokaa!! kiitos Anutiina, meillä on ihan oikeitakin marsuja joten nää oli tosi kiva ylläri!!

Kiitos LOTALLE
1444665.jpg
Sain kangasta, nauhaa, tyttötaulun, kukan ruukussa, mattopiiskan (voikun oon kauan tuskaillut että pitäs koitaa tehä mattopiiska ja nyt sain sen!! Kiitti),  sain myös aivan ihastuttavia pottuja, niiden kuoria!!!! sekä tomaatteja.


Kiitos MAARITILLE
1444666.jpg
1444670.jpg
Sain todella paljon printtejä, patonkeja, leipiä, kangasta, nauhaa, grillihiiliä, OLVIA (hehee, ihana), kananmunia, ja jälkiruokia maljoissaan.

Kiitos MIRKALLE
1444672.jpg
Sain kangasta, nauhaa, kukkia, helmiä ja kääretorttua (NAM)

Kiitos KAISALLE
1444674.jpg
Sain punaisen paketin, kangasta, pitsiä, nauhaa, pitsiliinan (siis nää pitsiliinat on aivan tajuttomia ja aina vaan ihania) ja kukan heteitä.

Kiitos SAANALLE
1444677.jpg
Sain printtejä, printtejä ja printtejä, nallen, hajuvesiä ja laukun sekä kakkuja!!

Kiitos WOOPERILLE
1451230.jpg
Sain kangasta, nauhaa, kynttilä jalkoja :o), ääriviivatarraa sekä näitä ihastuttavia keramiikkatöitä. kiitos. niin ja tuota nuken hiusta!!!

Kiitos MAARETILLE
1451229.jpg
Sain kangasta, pitsiä, keinuhevosen, tervetuloa kyltin (ihastuttava), 2 auringon kukkaa ja viherkasvillisuutta.

Kiitos MAIRELLE
1460815.jpg
Sain printtejä ja kortteja ja pari taulua.

Ja vihoviimeinen lahja :o)

Kiitos JOHANNA
1460819.jpg
Johannalta sain kangasta, pitsiä, nauhaa, kastelukannun, helmiä pikkiriikkisessä lasipurkissa, wc-paprukon, kranssin ja viherkasvin ruukussa.

ISO KIITOS KAIKILLE SYNTTÄRI SWAPPILAISILLE.