Tai jotain sinne päin :o) Muistatteko muksuna kun koulussa aina sublattiin? Siis lehti oli taitettu joka sivu kahtia ja jokaisen taitoksen väliin laitettiin kiiltokuva. Sitten sä sait yhdellä kiiltsikalla sumblata. Eli työnsit sen kiiltsikan jonneen väliin ja sitten valitsit kumman puolen taitoksista otat. Sitten avattiin taitos ja sä otit sen toisen kiiltsikan sieltä taitoksen välistä ja laitoit sen sumblaamas kiiltsikan sinne väliin. Näin vaihdeltiin kiiltsikoita tosi paljon.

 

Mä voisin sumblia servettejä *nauraa* ....Oikeesti, äsken kun kävin katsastaan onko mulla yhtään ystävänpäivä kortteihin sopivii servettei tai pääsiäiselle ni mulla on tuolla huoneessa niin paljon servettei et niistä riittäis sumblimiseen oikeen urakalla. Suurin osa on kyllä jouluisia servettei mutta pitäs niistäkin päästä eroon....

 

Tai sitten pitäs pitää semmoiset vaihtari päivät...vaihtari kaffeet... kahvittelis jossain sokoksen kahviossa kauhee kasa mammoi ja pöytä täynnä servettei *nauraa* ois siinä ihmisillä kattelemista "kylähullutko kokoontuu"?????

 

 

Sarianna on vähän väsynyt....