Pieniä kokeiluja balsalla. Eli tässä ihka ensimmäinen kosketus balsa puuhun. Tuo balsahan on varmaan ollu tuolla mun askarteluhuoneessa jo vuoden verran mutta nyt vasta pääsin kokeilemaan sitä. Ja tämä kitara meni sitten synttärisankarille joten mulla on enää vaan kuva muistona. Tämä oli kyllä niin helppo tehdä että suunnitelmissa on vääntää näitä useampikin, kunhan vauhtiin pääsen ja aikaa löytyy :o)

1377421.jpg
Ja tässähän on siis runkona balsaa...kitaran kielinä ohutta rautalankaa...koristekuvioina ääriviivatarraa...mustat viritysnappulat (kitaran kaulan ylhäällä) on tehty askarteluheteistä (niitä mitä laitetaan kukan keskelle kun askartelee kukkia) ne on maalattu mustaksi (olivat vaaleanpunaisia)..ylhäältä kitaran kielet on "kiinni" nuppineuloilla ja alhaalla olevat neljä pyöreää juttua on kanssa nuppineuloja (nää nuppineulat on niitä mitä tulee kun ostaa vaikka miesten paitoi, nyt niillekin löytyi käyttötarkoitus)


Ja sitten tämä kokeiluni koristenapeista....eli tämäkin kuva on enää muisto, sillä tämä pieni koristenappi karuselli lähti myös yhdelle synttärisankarille...
1377424.jpg
Tässä pohjana on pyöreä balsapala, koristenapit on hevosen muotoisia ja maalattu askarteluvärein. Napit on kiinnitetty balsaan hammastikuilla. Keskellä oleva karusellin katos on coctailvarjo joka on maalattu ja leikattu pienemmäksi. se varjo on jätetty koristelematta jotta synttäri sankari sai sen koristella halutessaan kuin haluaa.